*****JOYEUX ANNIVERSAIRE A ONCLE MYC******
+5
Cavalier
Afizz
Mathilde
mongo elombe
Satya
9 participants
congodiaspora :: DIVERS :: Divers
Page 2 sur 2
Page 2 sur 2 • 1, 2
Re: *****JOYEUX ANNIVERSAIRE A ONCLE MYC******
Mi Corazon,
Je le pense sincerement, tango nazali kokoma yango ......Tant mieux si cela te fait plaisir. !! Donc, na ko continuer kobenga yo bongo....N'est ce pas, Mi Corazon?????
Je le pense sincerement, tango nazali kokoma yango ......Tant mieux si cela te fait plaisir. !! Donc, na ko continuer kobenga yo bongo....N'est ce pas, Mi Corazon?????
laelce a écrit:Merçi Mathy,
nasepelaka makasi kan tu me dit Mi Corazón
si tu savais coe sa me fait plaisir,
Mathilde
MYC, je me demande si t'as pas eu mal aux yeux en lisant chacun de nous ici. Mais, un frère en Christ qui prend du Vin. J'espère qu'il n'était pas alcolisé.
BOMA
BOMA a écrit:MYC, je me demande si t'as pas eu mal aux yeux en lisant chacun de nous ici. Mais, un frère en Christ qui prend du Vin. J'espère qu'il n'était pas alcolisé.
oui Boma, j'ai lu avec passion tout le monde. eza on dirait bo tindeli nga un grand gateau, il fo na lia yango nionso
kie kie kie kie je prend mon vin sans remord aucun au moins ue fois par mois et je ne depasse pas un verre... impossible. eza discipline.
surtout que na melaki yangi apres ko lia Poulet na epinard na fufu ya bas Congo, na mwa ndambu ya pili pili yoka gout
Dernière édition par Mwana ya Congo le 9/6/2009, 8:53 pm, édité 1 fois
Mwana ya Congo
laelce a écrit:Merçi Mathy,
Soki bo permettre, nga pe na ko kota na club ya ba Micorazon
Mwana ya Congo
Mwana ya Congo a écrit:laelce a écrit:Merçi Mathy,
Soki bo permettre, nga pe na ko kota na club ya ba Micorazon
:DMYC, ngai probleme ezali te .... Mi Corazon , olobi nini..?????
Mathilde
kie kie kie Mikorazon... j'aime ce mot. na yebi te soki elingi ko loba nini, na landi kaka Mathy...
Mikorazon Laelece, merci po na poeme na yo, na leli na leli fort... mayi ya misu etangi... ah Nkolo
tu as raison, j'ai besoin d'un nouveau depart
Matondo, tangu na tangaki poeme na yo, mayi ya misu etangi nga pendat 3 jours... matanga esili kaka lelo, bo ndimelanga... ko kamwa hein
tu sais que je t'aimes... wana kutu moyen ya ko prouve eza lisusu te. , meme ba ange na lola ba koma ba jalou na yo. po bolingo oyo na za na yango po na yo, eleki ndelo... merci pour le poeme. na zo zila gateau
MYC,
Nasalaki attention na oyo te.... Kieeeeeeeee naseki moyen te Yo ozali mobulu...
Mikorazon Laelece, merci po na poeme na yo, na leli na leli fort... mayi ya misu etangi... ah Nkolo
tu as raison, j'ai besoin d'un nouveau depart
Boma a écrit:...
Mathy Matondo a écrit:MYC,
Happy Birthday and I wish you all the best.. Na koluka poeme ya kitoko ,que je mettrai plus tard....
Matondo, tangu na tangaki poeme na yo, mayi ya misu etangi nga pendat 3 jours... matanga esili kaka lelo, bo ndimelanga... ko kamwa hein
tu sais que je t'aimes... wana kutu moyen ya ko prouve eza lisusu te. , meme ba ange na lola ba koma ba jalou na yo. po bolingo oyo na za na yango po na yo, eleki ndelo... merci pour le poeme. na zo zila gateau
MYC,
Nasalaki attention na oyo te.... Kieeeeeeeee naseki moyen te Yo ozali mobulu...
Mathilde
Page 2 sur 2 • 1, 2